Відбулася урочиста презентація Львівського обласного пластового центру, – ФОТО

У суботу, 21 вересня, відбулася урочиста церемонія відкриття Львівського обласного пластового центру імені Олександра Тисовського.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Будівля розташована на вулиці Франка поруч з іншими обласними комунальними молодіжними й культурними закладами та музеями. На площі понад 200 квадратних метрів розмістився офіс пластового центру, два конференц-зали та допоміжні кімнати.

В облраді зазначили, що у будівлі центру для пластунів створені можливості проводити сходини та організовувати різноманітні виховні та просвітницькі заходи.

«Новий Львівський обласний пластовий центр стане ще однією точкою на карті Львівської області, де будуть збиратися пластуни, де українська молодь буде розвиватися і зростати в дусі пластових цінностей», – наголосила в.о. директора центру Ольга Приходько.

Довідка. Львівський обласний пластовий центр створений рішенням сесії Львівської обласної ради у 2021 році. Відтоді завдяки роботі центру пластові осередки відкрилися в Дашаві, Пустомитах, Сколе, Східниці, Моршині, Бродах, Трускавці, Радехові, Мостиськах.

Загалом на Львівщині налічується понад 4500 пластунів та 32 осередки Пласту. 

Читайте також: У Львові урочисто відкрили новий пластовий рік