На Львівщині стався конфлікт за участі патрульних, ТЦК і призовника

На Львівщині стався конфлікт між патрульним та водієм під час спільної перевірки з ТЦК — вони зупинили автомобіль для перевірки документів, але після дискусій патрульний почав кричати на водія та його сестру.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Відомо, що працівники ТЦК спільно з патрульним поліцейським зупинили автомобіль для перевірки документів водія. Під час цього жінка, яка представилася сестрою водія, почала знімати відео на телефон. Саме на цих кадрах чоловік, який стояв поруч з авто розповідав поліцейським та військовим, що їхні дії незаконні.

Як пише Lviv.media, після цього цей же чоловік наказував водієві їхати з місця зупинки. Тоді в розмову втрутився патрульний, з яким і виник конфлікт. Він і чоловік, який стояв біля авто, почали нецензурно висловлюватися один до одного.

Правоохоронці вирішили затримати водія, але той спробував їхати далі, патрульний почав кричати, заявляючи, що не можна цього робити. Жінка, котра знімала відео просила патрульного показати протокол затримання її брата, але той відмовився. Водій спробував поїхати, але патрульний силою зупиняв авто. Через це учасники конфлікту почали штовхати один одного, а патрульний намагався відібрати у жінки телефон, на який велася зйомка. 

У відповідь на цей інцидент у патрульній поліції повідомила, що розпочали службове розслідування для з’ясування всіх обставин події.

Читайте також: Кібердепартамент СБУ з Центром стратегічних комунікацій презентували дослідження шпигунського телеграм каналу