Концерти у Львові: куди піти найближчим часом

Найближчим часом Львів звучатиме у роковому ритмі. На мешканців і гостей міста чекають цікаві концерти.

21 ВЕРЕСНЯ в OTAMAN BEACH CLUB

NIKOW

Артист, який запалив серця безлічі шанувальників, виступить у Львові!

Його композиції називають «звуком душі», адже NIKOW створює особливу, теплу атмосферу, що дозволяє поринути в його творчий світ, наче у власний простір, де кожен рядок відгукується глибоко в серці.

NIKOW виконає свої треки: «Розмова з містом», «Невідомо», «Зупини її», «Моменти», а також всі композиції з альбому "Сонь, ти спиш?"

25 ВЕРЕСНЯ у Львівській національній опері

LEGENDARY ROCK VOICES

Для вас пролунають композиції, без яких неможливо уявити сучасну музику. Понад 80 талановитих артистів занурять вас у світ рок-магії. Ви відчуєте піднесення та захват.

Під час концерту пролунають хіти: QUEEN, SCORPIONS, NIRVANA, RAMMSTEIN, EVANESCENCE, METALLICA, THE CRANBERRIES, AC/DC, RED HOT CHILI PEPPERS, AEROSMITH, LINKIN PARK, RAGE AGAINST THE MACHINE, BLONDIE, GUNS N ROSES, PINK FLOYD, KISS, EUROPE, SYSTEM OF A DOWN, NIGHTWISH та багатьох інших.

26 ВЕРЕСНЯ в !FESTrepublic

АНТИТІЛА

“Антитіла” їдуть на зустріч зі своїми шанувальниками. Музиканти налаштовані подарувати публіці максимум позитивних емоцій. Їхні пісні добре відомі кожному українцю. Гурт співає про боротьбу та перемогу. Він надихає військових та цивільних. Цілком ймовірно, що під час концерту ви почуєте абсолютно нові пісні, які вже скоро стануть хітами.  Для вас музиканти виконають свої найвідоміші та найкращі пісні. 

Перед концертами туру БФ “Антитіла” проводитиме благодійні аукціони з унікальними лотами, кошти з яких підуть на закупівлю човнів для штурмових підрозділів ГУР.