У Львові територію перед обласним онкоцентром відремонтують та зроблять доступною

На вул. Максимовича – вул. Гашека, 2-А, що перед обласним онкоцентром, проведуть капітальний ремонт міських доріг та тротуарів з урахуванням всіх вимог доступності. Також буде впорядковано транспортний рух на цій території та зокрема розмежовано потоки приватного, громадського транспорту і пішоходів.

Роботи планують розпочати в жовтні та закінчити вже наступного року, повідомляє пресслужба ЛМР.

«Сьогодні особливу увагу місто приділяє покращенню доступності, зокрема до закладів охорони здоров’я. Що стосується цієї локації, то дорожню інфраструктуру тут давно не ремонтували, дорога та тротуари є в поганому стані. Хаотичний рух приватного транспорту часто ускладнює проїзд міських автобусів, що тут курсують, а це створює зручності для пасажирів. Також багато людей до онкоцентру йдуть пішки. І сьогодні всі ці потоки не розділені. Відтак, щоб  зробити рух на цій локації безпечним та комфортним для всіх і забезпечити максимальну доступність до лікувального закладу, потрібно відремонтувати та впорядкувати близько 0,30 га території.

Зараз оголошено тендер. У разі його успішності – роботи можна буде розпочати у жовтні. Виконуватимемо їх поетапно та закінчимо вже наступного року», - розповіли у Сихівській районній адміністрації.

В установі уточнили, як на цій локації буде змінено організацію руху транспорту. Зокрема, на проїзній частині буде організований рух по колу. Також перенесуть зупинку громадського транспорту – ближче до будинку № 9 на вул. Максимовича.

Читайте також: У Львові перероблять велодоріжку на проспекті Чорновола