На Львівщині розпочався конкурс на здобуття премії імені Шептицького

Від сьогодні триває прийом документів для участі у Конкурсі на здобуття обласної премії імені Митрополита Андрея Шептицького у 2024 році.

Про це повідомляє департамент освіти і науки Львівської ОВА.

Премія імені Митрополита Андрея (Шептицького) присуджується за особливо цінні наукові праці з богослов’я, мистецтвознавства, краєзнавства, педагогіки, медицини, екології, опубліковані (випущені в світ) протягом останніх трьох років, та практичну діяльність: меценатство, підприємництво, державне управління; а також за вагомий внесок особи в економічний, суспільний та духово-культурний розвиток України.

Номінації:

- за створення наукових праць, опублікованих протягом останніх трьох років, але не пізніше як за три місяці до їх висунення на здобуття цієї Премії (у номінаціях: «Богослов'я», «Мистецтвознавство», «Краєзнавство», «Педагогіка», «Медицина», «Екологія»);

- за вагомі внески у розвиток меценатства, підприємництва, державності, культури (у номінаціях: «Меценатство», «Розвиток підприємництва», «Державність», «Культура»).

Переможцям Конкурсу вручатимуть пам’ятні відзнаки і дипломи та виплачуватиметься грошова винагорода в сумі 200 тисяч гривень кожному за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на 2024 рік.

До участі у Конкурсі запрошуються:

- студенти закладів вищої та фахової передвищої освіти;

- дослідники (науковці);

- працівники медицини, освіти, науки, органів державного управління, місцевого самоврядування;

- підприємці;

- меценати;

- громадські діячі Львівської області.

Документи на здобуття Премії приймаються до 30 вересня 2024 року і подаються до департаменту особисто або надсилаються через засоби електронного (donloda@ukr.net) чи поштового зв’язку( на адресу: 79000, м. Львів, вул. Просвіти, 4А) із позначкою «Премія імені Митрополита Андрея Шептицького».

Детальніше про Конкурс у Положенні про премію імені Митрополита Андрея (Шептицького) у 2024 році: https://bit.ly/3TyNOb7.

Читайте також: Стартувала реєстрація на стажування у Львівській мерії