В укритті львівського училища впав вогнегасник - ПОДРОБИЦІ

У Львівському професійному коледжі моделювання і ресторанної справи сталася надзвичайна ситуація – впав і здетонував вогнегасник. Через це четверо дівчат потрапили до лікарні.

Як повідомили у Львівській мерії, ситуація трапилася сьогодні під час повітряної тривоги, коли учні перебували в укритті.

“Вогнегасник пусковою частиною впав донизу, що спричинило випуск вуглекислого газу. Через концентрацію випарів дівчата, які перебували найближче до вогнегасника, вчаділи. За яких обставин вогнегасник опинився на землі, поки що невідомо”, — розповів керівник відділу професійної освіти Львівської міської ради Богдан Іванусь.

Відразу після цього працівники закладу евакуювали учнів з укриття і перевели в інші безпечні приміщення. На місці працюють рятувальники.

Чотирьох 15-річних дівчат, які постраждали внаслідок вибуху, оперативно доправили до лікарні Святого Миколая. Усі пацієнтки – у стані середньої важкості. Медики надають їм всю необхідну допомогу. Разом з ученицями в лікарні є працівники коледжу.

Читайте також: В одному з коледжів Львова вибухнув вогнегасник - ВІДЕО