На вулиці Мурашка у Львові облаштують асфальтоване дорожнє покриття

На вул. Мурашка розпочинають поточний ремонт дорожнього покриття. Як пояснюють у Шевченківській районній адміністрації, ця вулиця вже давно потребує ремонту, позаяк вона частково ґрунтова, частково вкрита щебнем і фрезерованим асфальтом.

Оскільки тут проживає багато незрячих осіб, то до районної адміністрації постійно надходять звернення щодо необхідності ремонту. Про це повідомили у ЛМР.

«Вулиця Мурашка – це внутрішньоквартальна вулиця, яка не має належного дорожнього покриття. Вона частково ґрунтова, частково вкрита щебнем і фрезерованим асфальтом. Відтак там постійно утворюють великі вибоїни. Мешканці звертаються щодо її ремонту. Також мали запити і від депутатів, оскільки на цій вулиці проживає багато незрячих осіб, які часто збираються в одному з будинків на цій вулиці.

Відтак розпочинаємо поточний ремонт вул. Мурашка, на ділянці від вул. Торф’яна до вул. Покутська. Тут буде замінено 210 м бортового каменю і постелимо асфальт. Площа робіт 1245 м2. Підрядна організація, яка виконуватиме роботи, демонтує старе покриття, зробить щебеневу основу і заасфальтує дорогу.

За сприятливих погодних умов усі роботи плануємо завершити до середини жовтня цього року», - пояснили у Шевченківській районній адміністрації.

Читайте також: На «Книжковій площі» у Львові обміняли 4,5 тисячі книг