«Карпати» Львів перед стартом УПЛ підсилять юний бразильський талант та вихованець «Шахтаря»

Самий популярний футбольний клуб міста Лева після довгої перерви готується до старту в чемпіонаті України.

Львівські «Карпати» продовжують підсилювати свій склад. Як повідомляє пресслужба львівського клубу новим гравцєм став бразильський захисник Жан Педрозо.

Жан Педрозу розпочав футбольну карʼєру у бразильський "Курітібі", де пройшов шлях з юнацької команди до основної.

20-річний футболіст грає на позиції центрального захисника: у минулому сезоні він провів два матчі в бразильській Серії В і чотири - в Лізі Паранаенсе.

Педросо має баскетбольний зріст — 191 сантиметр. Він встиг вже зіграти за молодіжну збірну Бразилії 13 матчів і забити два голи. Досить непогана результативність для захисника.

У складі збірної Педросо став чемпіоном Південної Америки-2023.

Трансфермаркет оцінює бразильську зіроньку у кругленьку суму в один мільйон євро. У «Карпати» не називають фінансові умови трансферу.

Ще одним гравцем «Карпат» став вихованець донецького «Шахтаря» Андрій Булеза. Минулого сезону він грав за «левів» на правах оренди, але тільки у контрольних матчах.

Перед офіційним дебютом за львівʼян Андрій зазнав ушкодження у складі олімпійської збірної України та вибув на тривалий термін.

20-річний захисник підписав з «Карпатами» офіційний контракт як вільний агент.

Нагадаємо, що два тижні Мирон Маркевич підтвердив, що залишив пост головного тренера «Карпат».

Новим головним тренером львівʼян стан 37-річний Владислав Лупашко, який в якості керманича «Інгульця» обійшов «Карпати» в боротьбі за золоті медалі чемпіонів Першою ліги.

Після цього Лупашко несподівано запросили до Львова на пост головного тренера «Карпати U-19». А вже після відставки Маркевича Лупашко став головним тренером головних «Карпат».

Читайте також: Маркевич підтвердив, що залишив львівські «Карпати»