У Львові затримали жінку під час реалізації «метадону», - ФОТО

Львів’янку віком 39 років, яка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів, пов’язаних з наркотиками, викрили оперативники кримінальної поліції спільно із слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1. 

Правоохоронці задокументували кілька фактів збуту зловмисницею наркотичного засобу «метадон» та 30 липня затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України на вулиці Лінкольна під час чергової реалізації, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваній - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмисниці запобіжний захід.

Читайте також: Три роки за ґратами: львів’янина засуджено за ухилення від мобілізації