У Львові стріляли в Ірину Фаріон: вона в тяжкому стані, - ФОТО, ВІДЕО

В экс-нардепку, громадську діячку Ірину Фаріон стріляли у Львові.

Про це повідомив депутат міськради Зінкевич.

Вона жива, але в тяжкому стані", – написав Зінкевич.

Згодом стало відомо, що стрільцем був хлопець 20-25 років. Він чекав Ірину Фаріон біля виходу, щоб застрелити.

Як повідомляє поліція Львівської області  подія сталась сьогодні, 19 липня, близько 19:30 на одній із вулиць Львова. Невідомий здійснив постріл зі зброї у бік 60-річної жінки. Лікарі госпіталізували потерпілу із пораненням голови. 

На місці працюють слідчі, оперативники, керівництво поліції Львівщини. Вживаються заходи для встановлення особи та затримання стрілка.

Як повідомляє видання ZAXID.NET. з посиланням на власні джерела, Ірина Фаріон поступила о 19:40 із вогнепальним пораненням у голову в критичному стані в Перше медобʼєднання Львова на вул. Миколайчука.

У Львівській ОВА та мерії підтвердили інформацію, що замах здійснили саме на Ірину Фаріон.

"На жаль, це правда. У Львові вчинили замах на мовознавицю та політикиню Ірину Фаріон. За останніми даними від медиків, Ірина Дмитрівна перебуває у важкому стані в одній з лікарень міста. Вона у реанімації. Їй надають всю необхідну допомогу", — написав очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Мер Львова Андрій Садовий висловив співчуття. "Помолимось за здоровʼя пані Ірини! Медики роблять все можливе. Головне зараз врятувати життя та знайти зловмисника!".