Куди сходити: концерти у Львові

Спека у Львові трохи відступила, давши можливість більше гуляти містом, не вмираючи від високих температур, і потрохи розважатися. До вашої уваги – цікаві концерти найближчими тижнями.

ВАҐНЕР. ЛІСТ

19 липняв органному залівідбудеться концерт музики Ріхарда Ваґнера і Ференца Ліста.

Що спільного між Ференцом Лістом і Ріхардом Ваґнером? Говорячи двома словами, цих геніальних ровесників об’єднує не лише масштабність творчої думки, музикознавчо-критична діяльність й неординарні погляди на життя і суспільство, але й багаторічна дружба та навіть родинні зв'язки. Ключова риса, що об'єднала твори романтиків у концерті Олени Мацелюх – їхня музика неймовірно звучить на органі (і це попри те, що Ваґнер для органа ніколи не писав, а от Ліст, завдяки своїм релігійним поглядам, досконало опанував цей інструмент і створив для нього низку творів).

LAURA MARTI & NATALIYA LEBEDEVA TRIO

Якщо ви поціновувач джазу, радимо завітати 19 липня Jam Factory Art Center. Там відбудеться концерт на підтримку альбома піаністки Наталії Лебедєвої «WAVES». Солістка проекту та автор англомовних віршів – відома мультижанрова виконавиця, співачка та композиторка Laura Marti. Альбом створювався у вересні 2022 року, під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Українські музиканти записували свою музику у Німеччиніна легендарній Bauer Studios за підтримки німецького культурного фонду. До запису заголовної композиції долучились видатний шведський барабанщик Magnus Öström, учасник всесвітньо відомого E.S.T., а також витончений український музикант – трубач Yakiv Tsvietinskyi.

У липні 2024 роĸу програма «WAVES» вирушила у тур містами Уĸраїни та Польщі. В Українському турі до складу ритм-секції доєдналися молоді талановиті музиканти Єгор Абрамов і Єгор Балабан.

100ЛИЦЯ & IVAN NAVI та ПОВАР ДАНІЛ у Львові

20 липня 2024 року в OTAMAN BEACH CLUB відбудеться концерт просто неба біля басейну.

Хедлайнерами сцени стануть гурт 100ЛИЦЯ та улюблений IVAN NAVI. Також спеціальний гість вечора - ПОВАР ДАНІЛ 

Звісно, що для гостей виступить улюблений резидент проекту - DJ NOVIK. Ведучий вечора - Валерій Пирогов.  

Вікові обмеження 16+.

Захід супроводжуватиметься благодійним аукціоном та збором коштів на допомогу ЗСУ!

Зустрічайте PIANOбоя!

27 липня 2024 року в !FESTrepublic відбудеться концерт Pianoбой у Львові.

Додайте у своє життя трохи справжнього українського рок-н-ролла. Пісні Pianoбой вміють потрапляти у самісіньке серце. Співак відчуває, чого потребує аудиторія та дає їй це. Концерти Pianoбой - це завжди високоякісне виконання та звук. Це шоу та одночасно дружні посиденьки. Його зірка вже багато років сяє на українському музичному небосхилі, даруючи слухачам унікальну, вишукану та стильну творчість.

Читайте також: Біля Львові відкрився новий бізнес-хаб PROSTIR, - ФОТО