У Львові замінили 267 метрів трубопроводу у районі вулиці Сороки-Кутова

 Цього місяця працівники ЛМКП «Львівводоканал» замінили 267 метрів водопроводу у районі вулиці Сороки-Кутова.

Це була гостроаварійна ділянка, від якої живиться десяток будинків приватної та висотної забудови у Личаківському районі Львова, повідомляє пресслужба ЛМР.

«Працівники нашої ремонтно-експлуатаційної дільниці №5 замінили 130 м водопроводу діаметром 110 мм та ще 137 м труб менших діаметрів у районі вул. Сороки-Кутова. А саму мережу промили через пожежний гідрант.

Виконання цих робіт було дуже важливим, адже тепер від нового водопроводу буде живитися десяток будинків приватної та висотної забудови у Личаківському районі Львова», - повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівводоканал» перебуває 2700 км водопровідних мереж та 925 км каналізаційних мереж. Приблизно 80% трубопроводів потребує заміни. Відтак працівники підприємства щомісяця проводять роботи по заміні ділянок аварійних водопровідних і каналізаційних трубопроводів.

Вже цього року працівники підприємства замінили 1,4 км каналізаційних трубопроводів та очистили 18,6 км мережі. При цьому частину цих робіт працівники підприємства виконували вручну.

Читайте також: Водопровідні і каналізаційні мережі Дублян переходять у власність Львівської громади

Водопровідні і каналізаційні мережі Дублян переходять у власність Львівської громади