Дітей захисників та ВПО запрошують на безкоштовний відпочинок у таборі на Львівщині

Дітей захисників та ВПО, віком 10-15 років, запрошують до Турклубу «Манівці», що базується у Львівській області на березі річки Дністер. На учасників чекають активні пригоди та мандрівки, сплави річкою та екскурсії печерами, спортивні та розвиваючі ігри і тренування, цікаві лекції, творчі майстер класи тощо.

Про це повідомили у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій.

Безкоштовно взяти участь можуть діти таких категорій:

- діти, батьки яких загинули на війні;

- діти безвісті зниклих;https://manivci.org/childrens-camps/

- діти, батьки яких перебувають у полоні;

- діти, батьки яких перебувають на реабілітації через важкі травми;

- діти ВПО, що перебували в окупації.

Зміни триватимуть впродовж 1–12 липня, 29 липня – 9 серпня та 12–23 серпня.

Реєстрація на сайті відкрита до 15 липня за посиланням: https://manivci.org/childrens-camps/ . Обов’язково потрібно вказати про пільгову категорію.

«Таборовики проживатимуть у туристичних будиночках на приватній території, є санітарний вузол, окрема кухня. Перед початком заїзду проведуть батьківські збори онлайн, а також буде створено телеграм групу для підготовки до табору. Активна програма для учасників на кожен день за участі діючих спортсменів і кваліфікованих інструкторів з різних видів спорту, а також педагогів допоможе здобути нові та корисні навички та вміння, які неодмінно стануть у пригоді в майбутньому. Вдень на таборовиків чекатимуть активні пригоди на воді та суші спортивного, розважального або навчального характеру. А ввечері вони дивитимуться кіно, грітимуться в бані або ж просто будуть теревенити біля вечірнього багаття», - зазначили у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій.

Участь дітей у Туристичному таборі «Манівці» стала можлива завдяки допомозі Hug-Help Ukraine Gothenburg.

Читайте також: Фестиваль «Ту Стань! – 2024» запрошує львів'ян на середньовічне свято