Маркевич розповів про новачків та назвав провалом літню трансферну кампанію «Карпат»

Головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич розповів про останні новини команди, а також повідомив про підписання першого новачка цього літа.
Декілька днів тому відбулася зустріч власника «Карпат» Володимира Матківського з головним тренером львівської команди Мироном Маркевичем, повідомляє «Український футбол».

 Досвідчений спеціаліст розповів подробиці цього заходу.

«Домовилися, що працюємо далі. Матківський сказав, що не знає, звідки пішли всі чутки, хто то нагнітав, у вас два роки контракт і ми навіть не розглядали другого тренера.

Така була розмова плюс Андрій Русол приїхав. Він поки що приїхав ознайомитися, бо він ще працює у Дніпрі-1, йому ще треба звільнитися звідти. Якщо він стане генеральним директором Карпат, то будемо співпрацювати, тим паче, я з ним ще у Дніпрі працював. Він футбольна людина, мені буде легше. Не хочу нікого ображати, але з дилетантами тяжко».

Також тренер Карпат заявив, що клуб провалив трансферну роботу.

«Це про шеф-скаута Карпат? Я маю на увазі багатьох, не хочу на персоналії переходити, але основне питання – це комплектація, бо вона провалена. Залишилось десять днів до виходу команди з відпустки, а ми поки що підписали одного футболіста, можливо, завтра ще одного підпишемо. Танковський – один з кандидатів, але моєї згоди немає».

Мирон Богданович повідомив, що Карпати вже підписали першого новачка, а також очікують на приїзд легіонера.

«Підписали Ореста Кузика з Чорноморця. Інший – це буде легіонер, якого я знайшов. Надіємося, що за десять днів картина кардинально поміняється, нам треба мінімум сім чоловік. Так що роботи багато. Русол пообіцяв включитись, ще у нас є шеф-скаут, нехай працює», – сказав Маркевич в інтерв’ю ютуб-каналу BurBuzz.

Читайте також: Журналіст: «Карпати» запропонували «Кривбасу» 500 тисяч доларів за ключового гравця