Ветерани Львівщини та переселенці можуть отримати 6 тисяч євро на розвиток власного бізнесу

Група громадських організацій, що отримує фінансування від Європейського союзу, продовжує прийом заявок на участь у проєкті EU4Youth. Він спрямований на підтримку молодих ветеранів та внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомив департамент агропромислового розвитку Львівської ОВА.

Учасниками програми можуть бути або ветерани, або ВПО, віком до 35 років. Десять учасників проєкту матимуть змогу отримати грант у розмірі 6 000 євро на розвиток або започаткування власного бізнесу.

В межах проєкту учасників очікує:

  • інтенсивна навчальна програма;
  • зустрічі з відомими підприємцями, економістами та тренерами;
  • менторська програма з написання власного бізнес-плану.

Подати заявку на навчально-грантову програму можна до 30 квітня за посиланням: http://surl.li/rrcpq.

«Участь в проєкті EU4Youth є ключовим кроком для ветеранів, ветеранок у забезпеченні їхнього успішного переходу до цивільного життя. Проект не лише надає можливість отримати цінні знання та навички через інтенсивну навчальну програму та менторську підтримку, але й створює унікальні можливості для розвитку особистого потенціалу. Крім того, можливість отримання гранту на розвиток або започаткування бізнесу стане значним допоміжним фактором у здійсненні їхніх підприємницьких амбіцій, зокрема в агросфері», наголосила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман.