У Львові судитимуть колишнього директора оборонного підприємства

У 2016 році директор одного з оборонних підприємств, розташованого у Львові, уклав з компанією-підрядником договір про постачання запасних частин, деталей, комплектуючих, а також електронних виробів за явно завищеними цінами. Внаслідок такої оборудки підприємству було завдано збитків на суму майже 500 тисяч гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Зловмисника викрили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Читайте також: На Львівщині судитимуть керівників підприємства, обвинувачених у забрудненні земель курортного селища Славське

т