Біля Львова після зіткнення з Honda загорілась BMW: загинули дві людини, - ФОТО

У середу, 3 квітня о 21:28 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в селі Мощана Львівського району на автодорозі «Тернопіль-Рава-Руська-Львів» внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів: «BMW» та «HONDA CR-V».

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області  у 21:52 пожежу автомобіля «BMW» було локалізовано та о 22:04 ліквідовано.

Також, пожежно-рятувальним відділенням 48-го державного пожежно-рятувального поста м. Рава-Руська проводились роботи з деблокування загиблого з автомобіля «HONDA CR-V» та відділенням Аварійно-рятувального загону спеціального призначення за допомогою гідравлічних інструментів проводились роботи з деблокування загиблого з автомобіля «BMW».

Внаслідок ДТП загинуло двоє водіїв.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося лобове зіткнення автомобілів «Honda CR-V», яким керував 63-річний мешканець Рави-Руської, та «BMW 740» під керуванням 41-річного мешканця одного з сіл Львівського району.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водії обох транспортних засобів загинули на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Читайте також: Стали відомі нові подробиці ДТП на об'їзній дорозі Львова: перекинувся мікроавтобус, постраждали три людини, - ФОТО