Матч Україна-Англія львів’яни можуть подивитись у фан-зоні

Львів знову буде футбольним. В рамках фестивалю «Львівська забава» у парку культури та відпочинку облаштують фан-зону для львів’ян. Тут усі прихильники цього спорту дивитимуться матч «Україна-Англія».

10 вересня у Києві збірна України з футболу гратиме один з вирішальних матчів за вихід до фінальної частини Чемпіонату світу проти збірної Англії. Львів’яни матимуть нагоду спільно підтримати національну команду. В парку культури для них облаштують спеціальну фан-зону. Матч можна буде переглядати як на великих екранах на головній сцені фестивалю, так і на кількох десятках екранів у 4-х великих павільйонах фестивалю.

«Усім відомо, що львів’яни завжди забезпечують збірній Україні найкращу підтримку. Досить лише згадати ту неповторну атмосферу, яка панувала у фан-зоні навпроти Оперного театру під час Євро-2012. Вірю, що українці згадають англійцям всі попередні кривди і переможуть на «Олімпійському». А наш фестиваль гарно відсвяткує цю подію», - зазначив організатор фестивалю «Львівська забава» Ігор Фіняк.

Окрім того в цей день буде продовжена робота громадського транспорту, спеціально для того, щоб усі вболівальники могли добратися після матчу до своїх домівок.