Львівський реабілітаційний центр Superhumans застрахувався на 25 млн доларів

Superhumans Center отримав від партнера із США страхування від політичних ризиків на $25 млн.

"Superhumans - один із небагатьох проектів в Україні, що будується під час війни. Як ви знаєте, ми надаємо увесь свій сервіс безкоштовно, отже наше ефективне функціонування є можливим завдяки донорам Центру з усього світу. Донорам важливо розуміти, що їх пожертви матимуть довгострокову користь та сенс. Нерідко у нас питають, чи раціонально інвестувати у створення об’єктів у той час, коли країну регулярно бомблять. Звісно, вагомість справи, яку ми робимо, переконливіша за багато раціональних аргументів. І тим не менше, довіра такого сильного партнера із США у десятки разів посилить впевненість потенційних донорів у нашій надійності", - йдеться в повідомленні центру.

Отже, Superhumans матиме міцну опору для подальшого розвитку, розширення в інші регіони та, найголовніше, збільшення кількості суперів, яким ми повертаємо втрачені можливості.

За словами Філіппа Грушка, співзасновника Superhumans, ця угода - знакова подія, наочна демонстрація того, що у воюючій Україні можливо убезпечити свої інвестиції

Читайте також: Яка ситуація на фронті: зведення Генштабу