Львів передав військовим авто, дрони та прилади нічного бачення

Львівська мерія закупила за кошти громади і передала нашим захисникам ще низку найнеобхіднішого обладнання. Це автомобілі, квадрокоптери, антидронові рушниці та прилади нічного бачення.

Про це повідомила Львівська міськрада.

Зокрема, 10 приладів нічного бачення, загальною вартістю 1,5 млн грн, та джип Mitsubishi L200, вартістю 1,1 млн грн, передали військовій частині А0536. Два авто Toyota Hilux, вартістю 995 тис. грн та 1,2 млн грн, передали повітряному командуванню «Захід» та Силам спеціальних операцій. Авто Ford Ranger, вартістю 1,9 млн грн, передали 24-тій бригаді. Дві антидронові рушниці, вартістю 1 млн грн, передали батальйону «Вовки Да Вінчі». Також три дрони DJI MAVIC 3, вартістю 270 тис. грн, передали 115-тій бригаді.

Цю допомогу надали на запити військових у межах загальноміської програми підтримки захисників, прийнятої на сесії Львівської міської ради.

Нагадаємо, техніку та обладнання на передову закуповують на запити військових у межах загальноміської програми підтримки захисників, на яку з міського бюджету цьогоріч передбачили 1 млрд грн. А загалом на всі програми підтримки військових цього року місто надає  2,1 млрд грн.

Читайте також: Військові зможуть їздити у транспорті Львова безкоштовно, але ЛеоКарт краще зробити - ЛМР