Буде відповідь ворогу – Зеленський відреагував на обстріл Львова, - ВІДЕО

Фото - скрін з відео.

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття постраждалим та родинам загиблих у Львові.

"Львів. Наслідки нічного удару російських терористів. На жаль, є поранені та загиблі. Мої співчуття рідним", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Президент пообіцяв відповідь на дії рашиських терористів. "Обовʼязково буде відповідь ворогу. Відчутна", - наголосив він.

Як раніше повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, росіяни у Львові атакували багатоквартирний будинок.

"Російська ракета влучила у багатоквартирний будинок у Львові. Було займання, яке оперативно загасили. Є постраждалі. На місці працюють пожежники, медики, фахівці ДСНС. Людям надають всю необхідну допомогу. Рятувальники розбирають завали", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Наразі відомо про чотирьох загиблих та дев’ятьох поранених внаслідок ракетного удару Росії по Львову. У двох під’їздах житлового будинку зруйновані третій та четвертий поверхи, повідомило Міністерство внутрішніх справ.

"Співробітники ДСНС врятували 7 осіб, евакуювали – 64. Рятувальники продовжують розбирати завали. Також на місці працюють психологи. Розгорнуто мобільні поліцейські пункти, де приймають заяви від потерпілих та надають необхідну допомогу", – заявляє МВС.

Читайте також: У Львові ракета влучила у житловий будинок. Є загиблі та постраждалі, - ВІДЕО.