Відомого «ревізора » запрошують до Львова (ФОТО)

Майже щодня відома телеведуча Ольга Фреймут отримує десятки запрошень у різні куточки України для того, щоб перевірити заклади громадського харчування та готельно-відпочинкові комплекси. Чекають на «ревізорку » і у Львові.

У офіційній групі «Ревізора» львів’яни радять відомій телеведучій Олі Фреймут завітати у ресторани, готелі та заклади громадського харчування, щоб згодом на екранах телевізорів побачити чи достойні обрані заклади їхньої уваги.

Жителі Львівщини  перелічили декілька закладів харчування, які ймовірно у майбутньому зможе  відвідати «Новий канал».

Наразі немає жодної офіційної інформації про перебування «Ревізора» у Львові і навіть дати запланованого приїзду, хоча львів’яни цього дуже прагнуть.

Львів’янка Ольга Котченко на сайті дуже рекомендувала програмі  "Ревізор" перевірити львівський арт-готель «Пальма», що на вулиці Богданівській 44. На її думку сервіс там не відповідає ціновій політиці.

А ще одна львів’янка пані Олена попросила у Ольги Фреймут  здійснювати « ревізію» не лише у готельно-ресторанному господарстві.

«Прагну, щоб ви якось завітали до кухні, спальні чи туалету в дитячому садочку. Це думаю цікавить всіх молодих мам. Хоча шанси, що Ви туди потрапите мінімальні, та все ж було б дуже цікаво.» - зауважила жителька Львова.