ТОП баз відпочинку з басейнами на Львівщині: ціни у 2023 році

Фото - Емілі Резорт

Скільки коштуватиме поплавати у басейні біля Львова та у місті.

Хочеш трішки відпочити після тяжких робочих буднів у басейні? Не проблема, на Львівщині є чимало відпочинкових комплексів, де можна позасмагати та отримати хороші враження.

Спеціально для наших читачів журналістка 032.ua у рамках спецпроєкту “Відпочинок на Львівщині” розповіла про комплекси з басейном та актуальні ціни у 2023 році.

Emily Resort

Розташування: Винника, вулиця Богдана Хмельницького, 9Б.

Лище за 4 км від Львова відкрили новий відпочинковий комплекс Emily Resort. Окрім готелю та СПА-зони у комплексі декілька басейнів, де можна відпочити. На березі озера є власний пляж, зона для дітей, бар та ресторан, та два відкриті басейни. Також на території комплексу є тренажерний зал та спортивні зони.

На один з басейнів пускають лише з 18 років, а інша зона відпочинку розрахована для дітей також. Поблизу басейнів є бар, де можна замовити холодні напої у спекотну погоду.

Графік роботи: з 10:00 до 20:00.

Ціни у 2023 році

У відпочинковому комплексі Emily Resort ціни дещо вищі за інші комплекси на Львівщині. До прикладу, у басейні, де пускають лише з 18 років у будні дні доведеться заплатити 800 грн, на вихідних ціна зростає до 1000 грн. У вартість квитка входить лежак.

Є і інша зона басейнів, де можуть купатися діти. У будні дні вхід туди коштуватиме - 500 грн, а на вихідних - 700 грн.

Для дітей до 120 см - вхід безкоштовний. Для старших дітей знижок немає. Ціна квитка аналогічна ціні квитка за дорослого. У цю вартість також входить лежак.

Rafael Pool&Lounge

Розташування: Львівська область, село Зубра, вулиця Шевченка, 1а.

Неподалік від Львова розташований готельно-ресторанний комплекс "Рафаель". Там можна чудово відпочити на природі, скуштувати фірмові страви у ресторані, провести ніч у готелі та гарно позасмагати біля басейну. Територія відпочинкового комплексу велика та озеленена. Готельно-ресторанний комплекс та басейн розташовані поруч.

Графік роботи: з 10:00 до 20:00.

Ціни у 2023 році

Вхідний квиток у будні дні для дорослих коштуватиме - 550 грн, у вихідні за 1 людину доведеться заплатити - 650 грн. У цю вартість входять користування басейнами та джакузі, лежак, рушник.

Ціни для дітей значно дешевші. До прикладу, дітям до 115 см - вхід буде безкоштовний. Натомість у будні за дитину від 10 років доведеться заплатити 300 грн, у вихідні - квиток коштуватиме 350 грн. Якщо дитині потрібен окремий лежак, то платити доведеться повну вартість, як за дорослого.

Semilion Club

Розташування: село Веслобоки, Львівська область.

За 15 кілометрів від Львова розташований гостинний комплекс Semilion Club. На його території є готель, ресторан, басейн, фінська сауна та спа-чан. Біля басейну є стильні альтанки, де можна поїсти та сховатися від сонця. Поблизу басейну встановлені лежаки.

Ціни у 2023 році

На вихідних вхід на басейн для дорослих коштуватиме - 500 грн, у будні дні вартість квитка - 400 грн. У цю суму входить лежак та рушник. Також є можливість покупатися в басейні за 100 грн. Така сума діє у спеціальні години ранкового купання з 9:00 до 10:00.

Для дітей ціна за вхід коштуватиме 300 грн, однак лежак у цю вартість не входить. У відпочинковому комплексі розповіли, що за наявності вільних лежаків дітям можуть його надати.

Eney Boutique Hotel

Розташування: вулиця Пекарська, 89, Львів.

Невеликий готельний комплекс Eney Boutique Hotel розташований у Львові на вулиці Пекарській. На його території є басейн з лежаками. Після тривалого купання ви можете завітати у ресторан поруч.

На території готелю можна відпочити у сауні. Також є можливість забронювати номер у готелі та відпочити біля басейну безкоштовно.

Графік роботи - з 11:00 до 20:00.

Ціни у 2023 році

На відміну від інших відкритих басейнів, у Eney Boutique Hotel є можливість оплати за одну годину купання. Там вона коштуватиме - 150 грн.

За весь день біля басейну доведеться заплатити - 650 грн. Аналогічно з попередніми комплексам у цю вартість входить лежак та рушник.

Натоміст для дітей знижок ніяких немає. Квиток для малечі на басейні коштуватиме - 650 грн.

Rumbambar Swim&Dance Club

Розташування: Траса Львів-Київ, Гамаліївка, Львівська область.

Влітку парк-готель “Древній Град” біля Львова перетворюється на справжній морський курорт. На території бази відпочинку функціонує пляжно-розважальний комплекс Rumbambar. Там є зона для відпочинку та засмаги з альтанками, шезлонгами і парасольками.

У Rumbambar є три басейни: дорослий (1,4 м), для підлітків (50 см) та дитячий (20 см). Також для малечі встановили ігрову зону та створили розважальну програму.

Графік роботи: з 10:00 до 20:00

Ціни у 2023 році

У будні дні за вхідний квиток доведеться заплатити 500 грн, на вихідних - 600 грн. Оренда бунгала у будні коштуватиме - 1500 грн, на вихідних ціна за нього зростає до 1800 грн. Вечірній квиток на басейн коштуватиме 300 грн (з 17:00 до 20:00), а ранковий (з 7:00 до 9:00) - 100 грн.

У вартість повного квитка входить лежак та рушник. До слова, бунгало вміщає до 3 людей. За купання дітей в басейні доведеться заплатити 300 грн, а діткам до 115 см - вхід безкоштовний.

OTAMAN Resort & Spa

Розташування: Кільцева дорога, Львів.

На околицях Львова розташована база відпочинку OTAMAN Resort & Spa. Та території комплексу функціонує аквазона OTAMAN BEACH, де є 200 шезлонгів, спеціальна VIP-зона, бунгало для відпочинку, фудкорт та 2 бари.

Для малечі у OTAMAN BEACH встановили спеціальний басейн, батут, гірку та сухий басейн з кульками.

Графік роботи: з 10:00 до 20:00.

Ціни у 2023 році

У будні дні вхід на пляжну зону коштуватиме - 400 грн, на вихідних - 500 грн. У цю вартість входить лежак та рушник. Зелена зона біля басейну дещо дешевша. Вхід туди у будні коштуватиме - 300 грн, на вихідних - 400 грн.

Для дітей до 3 років - вхід безкоштовний. За старших дітей доведеться заплатити 250 грн у будні та 350 грн на вихідних. Також є можливість зекономити на купанні. З 17:00 до 20:00 - ціна вхідного квитка у будь-яку зону коштуватиме 200 грн.

Читайте також: Як пригожин “Москву за три дні” брав: розповідь у мемах