Львів’яни тестують лавки у сквері на вул. Винниченка (ФОТО)

У львівському сквері, що на вул. Винниченка нещодавно встановили відпочинкові лавки. львів'яни такій ініціативі дуже раді і не втрачають можливості протестувати нові лавочки.

«Те, що тут з’явились лавочки – чудово. Це моє улюблене місце з подругою. Раніше ми тут завжди відпочивали і змушені були сидіти на траві. Тепер уже будемо на лавочках, ще й таких гарних», - розповіла студентка Наталія

За словами начальника управління охорони історичного середовища ЛМР Лілії Онищенко, у сквері на вул.Винниченка встановлять 21 відпочинкову лавку та 8 смітників. «Щодо дизайну, то це типові лавки. Але ми обрали найкращий варіант. Сім лавок уже встановлено. Смітники матимуть свій дизайн, їх ще виготовляють. Все обійдеться у 29 тис. грн, це кошти з міського бюджету», - розповіла Лілія Онищенко.

Нагадаємо, лавки влаштують і на вул. Лесі Українки. «Там буде встановлено понад 20 лавочок, вони будуть різними: зі спинками, без спинок та з велопарковками. До облаштування цих лавочок залучено інвестора», - зазначила Лілія Онищенко.