У Львові з'явилась абетка, яка популяризує м’який знак (ВІДЕО)

Сьогодні, 10 липня у Львові презентували книгу «Абетка діткам маленьким та великим від Ярослава Музики». Вона цікава тим, що автор вміщує по два вірші на кожну літеру, та описує в них про фауну та флору. Є й сторінка із віршами, які популяризують м'який знак.

Особливість абетки ще й в художньому оформлені «Писати для діток це прекрасно.

Я написав цю абетку упродовж дня, конкретніше від 10 ранку до 10 години вечора, а над ілюстраціями думав аж два тижні. Вони унікальні тим, що написані від руки олівцем», - розповів Заслужений артист України Ярослав Музика.

«Обкладинку прикрашає зображення футбольного м’яча, він є мої талісманом», - зазначив він.

«Дуже цікава книжка я думаю всім діткам треба мати таку абетку вдома. Ми плануємо її подарувати Дитячому реабілітаційному центру «Джерело» та сиротинцям. Взагалі будемо намагатись завжди щось дарувати - це правильно і корисно», - розповів голова управління ГО «Незабутня квітка» депутат Львівської міської ради Роман Грицевич.

Нагадаємо, у Львові молоде подружжя створило першу в Україні олімпійську абетку. В якій представлені переможці та призери Олімпійських ігор різних років, у тому числі цьогорічної Олімпіади в Лондоні.