Бездомні львів’яни знову можуть відновлювати документи та реєстрацію

Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб у Львові функціонує на вулиці Кирилівській, 3а. 

Станом на 27 липня Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб у Львові, що функціонує на вулиці Кирилівській, 3а, знову надає послугу з реєстрації місця проживання та відновлення документів для бездомних осіб. Надання цих послуг в установі призупинили з початком війни. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

"Отримати соціальні послуги з реєстрації та відновлення документів мають право бездомні особи, які досягли повноліття та на законних підставах проживали і після втрати прав на житлові приміщення проживають на території Львівської міської територіальної громади", - наголошують в установі.

Юридичні консультації з питань реєстрації місця проживання можна отримати щовівторка та щочетверга з 10:00 до 13:00 за телефоном: (032) 233-14-79.

Довідка.  Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради, і надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на "вулиці". Зокрема, це – юридичні, інформаційні, медичні, соціальні та інші послуги. Також працівники Центру забезпечують відвідувачів установи сезонним одягом та  гарячим харчуванням. 

Читайте також: У центрі Львова діти-переселенці створили малюнки до Дня Української Державності

Фото на головній умовне: Романа Балука