У центрі Львова діти-переселенці створили малюнки до Дня Української Державності

У Львові до творчої акції долучилися діти з Донецької області, які зараз проживають в одній з загальноосвітніх шкіл-інтернатів Львова.

28 липня у центрі Львова відбулась творча акція під назвою "Державність очима дітей". Діти поділились своїми роздумами над тим, що таке державність для кожного з них. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Ця акція покликала трохи розважити наймолодших українців, які опинились на Львівщині внаслідок повномасштабної війни. Долучились діти з Донецької області, які зараз проживають в одній з загальноосвітніх шкіл-інтернатів Львова.

Упродовж заходу дітки малювали національні символи України, свою домівку, різнобарвні квіти. Дехто зобразив своїх домашніх улюбленців.

"До Львова ми приїхали евакуаційним потягом ще на початку війни. Дорога була важкою не лише через воєнні дії, але й тому, що вдома, у Слов’янську, залишились бабуся та дідусь, а разом з ним моя собака Діна. Їх мені дуже бракує", - розповів учасник акції Данило.

Довідково. 28 липня в Україні вперше відзначають День Української Державності. З цієї нагоди у парку "На Валах" біля Львівської ОВА експонують виставку "Міста Героїв". На банерах можна побачити фото та прочитати, як тимчасово окуповані регіони України чинять спротив рф.

Читайте також: У Львові провели урочистості з нагоди Дня Української Державності, - ФОТО

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради