У театрі Лесі покажуть виставу, яку представляли на найпрестижнішому театральному фестивалі світу

Йдеться про виставу "Імперія має впасти" театру Лесі. 

На початку серпня львівський театр імені Лесі України розпочне театральний сезон. Однієї з головних нових постановок творчого колективу є вистава "Імперія має впасти", яку актори представляли на найпрестижнішому театральному фестивалі світу  Festival d'Avignon. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Ця виставка - перша сценічна робота театру Лесі з часу повномасштабного вторгнення. Львів'яни зможуть побачити її вже 13 та 14 серпня.

"Це і не концерт, і не чистий перформанс. Це спроба нашого висловлювання і спроба пошуку тих шляхів, як можна говорити про війну. Це наша реальність і ми мусимо приносити на її сцену",  - розповів головний режисер театру Дмитро Захоженко.

Довідково. У середині липня Львівський театр імені Лесі України виступив міжнародному фестивалі  Festival d'Avignon. Актори вперше представляли Україну на цьому заході. Там театр зіграв свою найсвіжішу прем’єру Imperium delenda est/ "Імперія має впасти". Цьогоріч вперше була сформована програма Українського павільйону – на знак підтримки українського голосу на європейській сцені.

Читайте також: У Рава-Руській на макулатуру збирають російські книги

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради