У червні львів'яни розрахувались за теплопостачання на 63%

Загальна заборгованість споживачів перед «Львівтеплоенерго» становить 122,6 млн. грн. З них борг бюджетних установ – 16,3 млн. грн., споживачів категорії інші – 8,6 млн. грн., борг населення – 97,6 млн. грн.

Станом на 21 червня бюджетні установи розрахувалися за надану послугу на 96,9%, населення – на 62,6%, споживачі категорії інші – на 136,8%. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» дякує усім споживачам, які вчасно і в повному обсязі провели розрахунки за послуги з теплопостачання і звертається до споживачів-боржників, з проханням вчасно розраховуватися за теплопостачання і погашати накопичену заборгованість.

Нагадаємо, станом на 1 квітня загальна заборгованість мешканців за житлово-комунальні послуги  складає 48 млн 517 тис грн.За інформацією департаменту економічної політики, жителі кожної шостої квартири у Львові мають борг. Найбільша сума заборгованості є за теплопостачання – 35 млн 766 тис грн. За водопостачання львів’яни заборгували 4 млн 131 тис грн., борг за квартплату становить 8 млн 620 тис грн.