У Львівській області пройде «Виставка-фест» (ПРОГРАМА)

29-30 червня у м. Дрогобич на Львівщині відбудеться фестиваль “Вишиванка-фест 2013. Програмою передбачені численні майстер-класи, виставки, ярмарки та театралізовані дійства.

Завдання фестивалю- показати, що вишиванка – це стильно, детальніше ознайомити людей із українською традиційною вишивкою, її символікою, народними ремеслами, дати змогу присутнім відчути себе в ролі народних майстрів; ознайомити глядачів із сучасною українською музикою. 

У програмі передбачені майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок, гончарство, ковальство, різьбярство, стрільба з лука, скоропис, живопис, бджолярство, лозоплетіння, ткацтво, народні танці.

Також будуть виставки на яких представлять етнічний вишиваний одяг, роботи з образотворчого мистецтва, художні інсталяції та інше. Відбудеться книжковий ярмарок та театралізовані дійства. А також демонстрація мистецтва бойового гопака і стрілецькі турніри із пневматичної зброї.Родзинкою і символом фестивалю цього року стане величезна вишиванка висотою близько п’яти метрів. Побачити її учасники фесту зможуть на острівці посеред озера.

Програма фестивалю:

29 червня"ДоСхідСонця""Периферія""Залізний ""Фіолет""Веремій""Йорий Клоц"

30 червня"Ойкумена""Life Machine ""К 402""Друже Музико""Ворст""VITER""Тінь Сонця"