У Львові стартував другий день екологічного форуму

На формумі розглядатимуть проблеми збору та утилізації побутових відходів, що містять шкідливі компоненти у м.Львові. Пояснюватимуть поводження з відходами в контексті сталого розвитку на прикладі Львівської області. Також пояснюватимуть механізми залучення фінансового ресурсу для будівництва потужностей з утилізації ТПВ та створення мотивації для малого бізнесу по їх впровадженню.

Доповіді на теми комплексної утилізації відходів у цементній промисловості, як способу зниження негативного впливу на довкілля та механізми забезпечення сталого розвитку читатимуть представники Національного університету "Львівська політехніка".

Нагадаємо, вчора пройшов перший день екологічного форуму. В ньому взяли участь: Александер Шкурла ‒ Перший секретар Генерального консульства Словацької республіки в Ужгороді, представники Львівської обласної державної адміністрації та представники екологічних організації. Цьогорічний екологічний форум організовують вшосте Львівська торгово-промислова палата та департамент екології та природних ресурсів ЛОДА за підтримки Німецько-українського партнерського проекту у сфері економіки.