У Львові збиратимуть кошти для безхатченків

29-30 червня на площі перед Ратушею відбуватиметься виставка фотографій з метою збору благодійних внесків, привернення уваги громадськості до проблеми безпритульних тварин та розповсюдження інформації про гуманні способи зменшення їхньої кількості.

Виставка розпочнеться 29 червня о 12.00 год і триватиме до 21.00 год 30 червня на площі Ринок, 1. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

 

На благодійній вуличній фотовиставці будуть представлені фото безпритульних тварин, тих, що перебувають під опікою волонтерів та у притулках. Під час виставки кожен охочий зможе придбати фото, зробивши благодійний внесок, і тим самим долучитися до збору коштів на стерилізацію тварин. Участь у фотовиставці відкрита для всіх охочих поділитись своєю творчістю. Кожен може просто принести роздруковані фото безпритульних тварин та виставити їх на аукціон.

Довідка

Організатори виставки: Рідна Земля (http://www.ridna-zemlya.info/), Західноукраїнське товариство захисту тварин.

Контакти: Юта Занько, волонтер ЗУТЗТ, тел. 0676762925, Неля Марчук, координатор «Рідна Земля», тел. 0638142548, Наталія Куба, волонтер ЗУТЗТ, тел. 0974457626, natalker3@gmail.com.