Ремонт вул. Городоцької спровокував затори (ФОТО)

Вчора, 24 червня, на вул. Городоцькій стартувала ремонтна кампанія. З 14:00 год. на ділянці дороги від ТЦ «Магнус» до церкви Анни встановлювали відповідні інформаційні та дорожні знаки, а також бетонні блоки. Львів'яни з того часу, почали часто стояти у заторах по 40 хвилин і обурюватись, мовляв, водії не до кінця вивчили зміни у схемі руху, спричинені ремонтом вул. Городоцької.

«Ще минулого тиждня були відомі схеми об'їзду закритої на ремонт вул. Городоцької. Частина громадського транспорту мала їхати по просп.Свободи – вул. Гнатюка – вул. Л. Чину – вул. Мит. Андрея -вул. Бандери, а друга частина- через вул. Шпитальну – вул. Рапаппорта – вул. Хорватська – вул. Шевченка та вул. Я. Мудрого. Та, нажаль, водії не знали, що проспект Свободи відкритий для проїзду громадського транспорту і всі поїхали на Шпитальну, яка просто «встала» у заторах на 40-60 хв.», - розповідає, львів’янин Святослав. І переконує: «Причина ситуації, що склалась - незнання схеми об'їзду водіями».

Крім того, мешканці скаржаться на відсутніть інформаційних табличок на автобусах, які б вказували, яким чином водії здійснюватиме об'їзд.

Ремонт вул. Городоцької на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус» триватиме орієнтовно до листопада. Як потрапити у потрібний пункт призначення та подивитись схему руху автобусних маршрутів на час проведення ремонтних робіт можна тут.

Нагадаємо, крім вул. Городоцької упродовж року у Львові буде відремонтовано й інші ділянки доріг. Серед них: вул.Банедри-вул.Коперника на ділянці від вул.Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»); вул.Б.Хмельницького на ділянці від пл.Осмомисла до вул.Мулярсько;вул.Замарстинівська на ділянці від вул. Мулярської до вул.Гайдамацької. Відтак, зазнають змін автобусні маршрути та трамваї.