Відновлювати спортивні майданчики почали у личаківському районі

У Львові стартувала соціальна кампанія «Відновимо спортивний майданчик разом». Вже сьогодні працівники управління молоді, сім’ї та спорту спільно з ЛКП «Спортресурс» упорядковують спортивний майданчик на вул. Й. Сліпого, 33 у Личаківському районі. Тут фарбують лавки та спортивні конструкції, прибирають територію, встановлюють нові урни для сміття, а також замінять баскетбольні щити.  Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Перший майданчик, який упорядкують у рамках соціальної кампанії «Відновимо спортивний майданчик разом», розташований за адресою: вул. Й. Сліпого, 33 у Личаківському районі міста. Наступний розміщений на вул. Винниченка у центрі Львова.

 

«У Львові є багато спортивних майданчиків. На превеликий жаль, вони є у занедбаному стані. Ми вирішили силами управління молоді, сім’ї та спорту, а також підприємців, до яких ми звертаємося, відновити їх.

Ми отримали фарби, нові смітники. Також тут встановлять новенькі баскетбольні щити. Стіни навколо майданчика розмалюють на спортивну тематику. Ми тут фарбуємо, прибираємо – хочемо показати мешканцям, що насправді це може зробити будь-хто. Тобто, ті люди, які живуть у цьому мікрорайоні, можуть не чекати, поки хтось зробить це за них, а відновити майданчик разом.

 

Вирішили почати з вул. Й. Сліпого. Тут не було баскетбольних кілець і сіток. А хочеться, щоб сюди приходила молодь, грала у баскетбол, футбол, і сміття викидали у смітники, а не на землю», - зазначає Віра Макар, в. о. начальника відділу спорту ЛМР.

Відновлення майданчика на вул. Й. Сліпого здійснюють за кошти спонсорів. На нові баскетбольні щити знадобилося близько 5 тис. грн. Також тут встановили нові смітники.

 

«Працівники ЛКП, яке обслуговує будинки та територію у цьому мікрорайоні, побілять стіну, яку потім наші волонтери, графітери, розмалюють на спортивну тематику», - додає Віра Макар.

Нагадаємо, на балансі ЛКП «Спортресурс» є 15 майданчиків площею від 500 до 1500 кв. м, які відновлять у рамках соціальної кампанії управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.