У Львові вперше покажуть одну з найвідоміших в світі вистав для жінок (ФОТО)

Санкт-Петербурзький театр зіграє для для львів’ян постановку п’єси Ів Інслер під інтригуючою назвою «Монологи вагіни».  Критики називають цю виставу однією з найяскравіших та найепатажніших подій XX сторіччя. Постановку вже переглянули понад 5 млн. людей.

«П'єса Ів Інслер - продукт переробки більш двохсот розмов авторки з реальними жінками. Теми цих розмов на перший погляд видаються провокативними, однак вистава абсолютно пристойна і наповнена глибоким змістом. Декорації мінімальні - неглибоке символічне заглиблення посеред сцени, червоні, також символічно, костюми акторок. Тон вистави невульгарний і світський. Мінімум очікуваного фемінізму. Сором'язливість поступається місцем правді, яка смішить, засмучує, шокує, зачіпає, і, в кінцевому підсумку, відмінно розважає», - розповідають організатори.

Режисер постановки Джуліано ді Капуа - швейцарський італієць з петербурзькою пропискою. У співдружності з модельєром Лілією Киселенко він створив російськомовне прочитання великого театрального тексту, якому аплодували світові столиці від Лондона до Нью-Йорка.

П'єса дуже популярна, вона була перекладена 30 мовами і йде у театрах 53 країн. У західних постановках ролі виконували Вайнона Райдер, Інгеборге Дапкунайте, Сельма Хейек, Вупі Голдберг, Гленн Клоз і Сьюзен Сарандон.

Вистави відбудуться 21 та 22 червня в приміщенні Першого українського театру для дітей та юнацтва. Початок о 19:00.