У Львові закликають не паркуватися біля приміського та залізничного вокзалів

Хаотичне паркування у Львові перешкоджає руху автобусів, які вивозять переселенців. 

6 березня пресслужба Львівської міськради опублікувала звернення до водіїв із закликом не паркувати свої авто на вулиці Чернівецькій біля Головного залізничного вокзалу та на вулиці Городоцькій у районі приміського вокзалу.

Хаотичне паркування створює суттєві перешкоди для руху автобусів, які вивозять вимушено переселених людей із залізничного вокзалу. Автомобілі, припарковані у цій локації, евакуйовують.

"Щоденно силами міських автобусних перевізників здійснюється евакуація тисяч вимушених переселенців із залізничного вокзалу. Для цього постійно залучені понад 40 великих автобусів, які циклічно на безоплатній основі вивозять людей до кордону та на інші локації.

Проте, через хаотичне паркування на вул. Городоцькій (у районі приміського вокзалу), унеможливлюється рух автобусів, створюються затримки. Люди, виснажені багатоденним перебуванням у дорозі, змушені витрачати свій час у заторах.

Впродовж ночі, спільно з поліцією, здійснювали евакуацію автомобілів, які припарковані з порушенням та перешкоджають дорожньому руху. Також працюють інспектори з паркування", - зазначили у повідомленні. 

Водіїв закликають паркуватись таким чином, щоб не ускладнювати рух на цьому вузлі.

Читайте також: «Зеленський — молодець, а Путіну — п**дець!»: у захоплених рашистами містах тривають мітинги проти окупації рф — ВІДЕО

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради