Борітеся - поборите: головні події ночі проти 3 березня

Події, що сталися вночі проти 3 березня. 

Як повідомили на сайті "Громадське", у ніч проти 3 березня російські окупанти обстріляли мирне населення міста Ізюм, що на Харківщині. До того ж ракета влучила і в Сумах. 

Ракетний удар у Сумах 

3 березня мешканці Сум прокинулися від сильного ракетного удару. Російські війська влучили у по території 27-й артилерійської бригади, військової кафедри СумДУ та кадетського корпусу. Внаслідок цього ніхто не загинув, однак 5 людей отримали поранення. Про це повідомив очільник Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький. 

Ракетний удар у Сумах

Бомбардування у місті Ізюм 

Шестеро людей загинули у місті Ізюм на Харківщині через російську ракету. У ніч проти 3 березня снаряд влучив у багатоповерхівку та житловий будинок. Окупанти також скинули ракету на поліцейський відділок. Центр міста зазнав значних руйнувань. 

Мільйон українських біженців

Від початку російського вторгнення на Україну, 24 лютого, вже мільйон співвітчизників виїхали закордон. Про це повідомив Верховний комісар ООН у справах біженців Філіппо Гранді.

Санкції проти Росії 

Додатковий тиск на Росію вирішила чинити Канада. Ця країна ввела санкції проти енергетичного сектору РФ. Вони стосуватимутиься 10 ключових людей із двох важливих компаній енергетичного сектора Росії — «Роснефти» та «Газпрома». Про це заявила міністерка закордонних справ Канади Мелані Жолі.

Читайте також: До України прибули іноземні добровольці, які воюватимуть проти Росії