На Погулянці працює літній дитячий табір (ФОТО)

Львівські школярі беруть участь у літньому відпочинковому таборі «Погулянка» із денним перебуванням дітей віком від 7 до 14 років, інформує прес-служба Львівської міськради.

Табір працює у дві зміни. Перша триває з 3 до 16 червня. За цей час табір відвідають 66 дітей. Під час другої зміни з 17 до 30 червня участь візьмуть ще 70 дітей.

Під час перебування у таборі діти займаються в гуртках, що функціонують  у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини. З дітьми працюють досвідчені педагоги, які знайомлять їх з різними мистецькими напрямками і жанрами, зокрема,  з хореографією, вокалом, музикою, театральним й образотворчим мистецтвом, технічною творчістю, а також з шахами, тхеквондо. Для дітей організовують майстер-класи, змагання, розваги на свіжому повітрі, катання на катамаранах, конкурси, естафети. 

 

 

Щодня дітей забезпечують питною водою та дворазовим харчуванням у СЗШ №6  відповідно до вимог санепідемстанції. З метою пізнання рідного краю в окремий день передбачена автобусна екскурсія у Крехівський монастир.