Гриценко у Львові: про єдиного кандидата від опозиції та Януковича «forever»

Єдиний шанс на перемогу опозиції у президентських виборах  - висунути одного кандидата ще у першому турі. В іншому випадку – чинний президент Віктор Янукович безперешкодно переможе. Про це сьогодні на прес-конференції у Львові заявив нардеп, лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко.

«Ми не поділяємо думку, що треба йти в першому турі розчепіреними пальцями: вперед, геть усі на вибори, а там народ розбереться! І не розбереться, і не дадуть розібратися. 10 чи 15 кандидатів завершиться одним: Янукович forever», - пояснив позицію своєї партії Гриценко.

Водночас, на думку А.Гриценка, за відсутності єдиного кандидата в другому турі з Януковичем змагатимуться Симоненко або Тягнибок. І Янукович гарантовано переможе.

«Янукович дуже сильний суперник. Він сконцентрував весь адміністративний, судовий, силовий, фінансовий ресурс. Він може за півроку почати підвищувати зарплати-пенсії всім, аби народ за нього голосував. Він має доступ до центральних каналів, неспівставний з опозицією, може нарощувати тему фашизму-антифашизму і довести до точки кипіння. Боротися з таким дуже сильним кандидатом розчепіреними пальцями – це стратегія поразки», - переконаний Гриценко.