На шоу «Голос країни» співак з Львівщини своїм унікальним голосом довів Вакарчука до сліз, - ВІДЕО

Виконавець музики епохи бароко Роман Меліш родом з невеличкого села Ясенівці на Львівщині своїм співом до сліз зворушив зіркового тренера Святослава Вакарчука

Він виконав пісню Vedro con mio diletto на сліпих прослуховуваннях у другому випуску 12-го сезону Голосу країни.

Під час виконання Мелішем пісні Святослав Вакарчук не зміг стримати сліз. Також своє крісло під час співу Романа Меліша розвернула ще один зірковий тренер Оля Полякова.

«Це просто вау. Атмосфера Середньовіччя. Ви людина-диво. Нема слів», — сказала Полякова. Але Роман пішов до команди Вакарчука. «Який кайф. Три рази у мене були мурахи по шкірі», — зазначив Вакарчук.

«Я хочу показати, що академічна музика не нудна, а дуже крута, якщо її якісно виконувати», — говорить Меліш Роман. З 2013 року він вивчав старовинну музику у Швейцарії, а потім виконував її у різних ансамблях в Європі.

У якості зіркового тренера Роман Меліш вибрав Святослава Вакарчука. «Коли у мене буває період безнадії, я пригадую слова з пісні: «Та нам з тобою своє робити. Відкрити очі і далі йти! І зуби сильно стиснувши, маму ніжно любити.Хто ж тоді, як не ми, брати?!», — процитував слова з пісні «Океану Ельзи» Роман Меліш.

Читайте також: Як Святослав Вакарчук співав колядки на вулицях Львова, - ВІДЕО