Губернатор Львівщини уже сформував штат заступників, на черзі голови райдержадміністрацій

Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук уже сформував увесь штат своїх заступників. З Києва уже надійшло погодження щодо призначення на посади заступників Ірини Романів та Василя Бахмацького.

Зокрема, Ірина Романів відповідатиме за роботу департаментів охорони здоров’я, освіти і науки, питання культури, національностей та релігій, охорону культурної спадщини та службу у справах дітей.

Василь Бахмацький відповідатиме за питання інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, питання цивільного захисту, міжнародного співробітництва та туризму.

Нагадаємо, першим заступником В.Шемчука було призначено Богдана Матолича -економічні та фінансові питання, питання соціального захисту населення та ЖКГ). Ще один заступник Сергій Василенко – відповідатиме за питання розвитку інфраструктури, дорожнього господарства, ПЕК, питаннями архітектури, містобудування та інфраструктурні проекти, питання охорони навколишнього середовища.

Окрім того, В. Шемчук зазначив, що можливі кадрові зміни на рівні керівників районних держадміністрацій. Проте на кого саме хоче написати подання на ім’я президента на звільнення з посади, голова ЛОДА не повідомив.