Різдвяний ярмарок у центрі Львова розпочав роботу, - ФОТО, ВІДЕО

У Львові відкрили цьогорічний Різдвяний ярмарок.

17 грудня у Львові стартувала робота Різдвяного ярмарку. Вже низка будиночків функціонує, однак ще залишаються останні облаштування, зокрема, прикрасити святковою ілюмінацією. Традиційно він розташований у двох локаціях - на площі Ринок та на алеї перед Оперним театром. Кореспондентка 032.ua пропонує переглянути світлини, як він стартував цьогоріч у центрі міста. 

На ярмарку пропонуватимуть жителям та гостям міста сувеніри, смаколики та гарячі напої. У будні дні він діятиме із 11:00 до  22:00, а у святкові та вихідні дні - із 10:00 до 23:00.

За попередньою інформацією, функціонуватиме Різдвяний ярмарок у Львові до 20 січня. Пропонуємо переглянути відео із відкриття ярмарку на площі Ринок 

Окрім того, сьогодні, 17 грудня, також відбудеться відкриття головної ялинки Львова. Стартує дійство о 18:00 на площі перед Оперним театром. Цьогоріч встановили живе дерево, прикрасили освітленням, а також додали іграшки у вигляді ромбів та різдвяних "павуків". Під час заходу урочисто засвітять ялинку, пластуни передадуть Вифлеємський вогонь миру мешканцям, а опісля відбудеться святковий концерт. 

Нагадаємо, наразі у центрі міста вже працює льодова ковзанка. Вона діє щодня з 10:00 до 21:00. Кореспондентка 032.ua публікувала акутальні фото та ціни. 

Читайте також: Новий рік та Різдво у Львові: стало відомо, яка буде програма святкових заходів

Новини компаній
13:00, Сьогодні