Під будівлею Галицького райсуду зібралися прихильники та противники Стахіва: що вимагають, - ФОТО, ВІДЕО

У Галицькому районному суді обирали запобіжний захід відомому "антивакцинатору" Остапу Стахіву. 

Як повідомляє журналістка 032.ua, 17 листопада під будівлею Галицького районного суду зібралися прихильники та противники "антивакцинатора" Остапа Стахіва. Напередодні СБУ вручила горе-активісту підозру у спробі повалення українського конституційного ладу. 

За даним Служби безпеки України, Остап Стахів разом із громадянином РФ намагалися захопити владу збройним шляхом. У правоохоронців докази змови "протиковідника" з російською стороною. Сьогодні, 17 листопада, суд мав обрати запобіжний захід Остапу Стахіву. Через це біля будівлі зібралися прихильники "антиваксера" та вимагали надати йому свободу.

За попередніми даними, суд не зміг обрати запобіжний захід. Причини такого рішення є начебто перебування активіста у лікарні. Якщо лікарі нададуть довідку про задовільний стан здоров'я Стахіва, то його привезуть на засідання примусово. Такі дії дозволив суд. У іншому випадку засідання суду знову перенесуть.

На противагу адвокату Стахіва прокурор розповів журналістам, що наразі немає підтвердження того, що "антивакцинатор" перебуває у лікарні Сваляви. 

Читайте також: СБУ: "антивакцинатор" Стахів працював під кураторством Росії