Відпочинок на Львівщині: 5 локацій для неймовірних фото

Локації на Львівщині, де можна зробити атмосферні фото.

Природа Львівщини дійсно дивовижна, а локацій для фото щороку тут стає усе більше. Спеціально для наших читачів ми розповіли про популярні туристичні місця в області, де можна зробити атмосферні фото.

Розташування: місто Турка, Львівська область.

Кар’єр у місті Турка має хорошу славу не лише серед місцевих, а й серед мандрівників. У народі цю локацію називають “Блакитним озером”. А й справді, у сонячну погоду вода у кар’єрі набуває світло-блакитного забарвлення. Штучне озеро не призначене для купання, однак для атмосферних фото - це чудова локація. Кар’єр з обох боків оточений горами, тому відпочинок там стане справжньою насолодою.

Розташування: село Підгірці, Бродівський район.

Ще однією популярною туристичною локацією є замок у Підгірцях. Цей палац оповитий легендами та містичними історіями, через це увага туристів до нього набагато більша. Тут дійсно можна зробити цікаві фото на лоні природи. Замок зараз знаходить не у найкращому стані, однак на фото він виглядає масштабно та велично.

Розташування: село Стрілки, вулиця Галицька, 169.

Зараз період, коли лаванда починає відцвітати, тому для любителів фото залишилося небагато часу. Рекомендуємо вам найближчим тижнем відвідати нову туристичну локацію - господарство “Казкові поля”, що розташоване у селі Стрілки. Там найбільше лавандове поле на Львівщині. За фотосесію платити додатково не доведеться. Потрібно купити лише вхідний квиток та насолоджуватися природою.

Розташування: село Липники, вулиця Дачний Кооператив.

Потрапити у справжні тропіки можна і на Львівщині. У селі Липники розташована справжня бананова ферма. Окрім бананів там вирощують понад 30 тропічних видів рослин: лайми, кумкват, кавові дерева та інше. Господарі ферми з радістю вам розкажуть про такий тропічний бізнес. Окрім цього відвідувачам пропонують купити незвичайні рослини у свою оселю.

Розташування: місто Сколе, Львівська область.

Надзвичайно мальовничим місцем на Львівщині є національний природний парк “Сколівські Бескиди”. Головною локацією парку є заповідник “Тустань”, куди щодня приїжджають безліч туристів, аби на власні очі побачити руїни величної фортеці. Також родзинкою парку є велика різноманітність червонокнижних тварин: зубрів, бурих ведмедів, рисі, лісні коти, борсуки та інші. Природа парку дійсно дивовижна, фото там можна зробити на кожному кроці.

Читайте також: Найпопулярніші озера біля Львова: де та за скільки покупатися у 2021