Стало відомо, де у ТРЦ "Форум Львів" та на Сихові можуть розгорнути Центри вакцинації

У Львові планують відкрити ще два додаткові центри вакцинації. 

7 червня стало відомо, що міськрада запропонує МОЗ відкрити у Львові ще два додаткові центри вакцинації. Визначили локації, які підходять відповідно до всіх протоколів. Йдеться про ТРЦ Forum Lviv та Центр Довженка. Якщо міністерство погодить деталі, то вже на вихідних ці нові Центри розпочнуть свою роботу. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко зазначив, якщо говорити про Forum Lviv, то декілька тижнів тому ця локація вже тестувалась для можливого відкриття там мобільного пункту вакцинації. Є третій поверх, де згідно з усіма протоколами можна зробити захід і вихід з різних сторін, місце для трьох бригад медиків і встановлення спеціального ознакування. Якщо все погодить міністерство, то ця локація буде використовуватись на вихідних для вакцинування.

У Центрі Довженка є ще більше варіантів, де можуть розгорнути центр вакцинації: велика сцена, перший та другий поверхи. Важливо, щоб на цій локації на час роботи Центру не відбувалось різноманітних заходів, концертів.

Хочуть відкрити нові центри у місті, щоб була більша зручність для мешканців. Якщо кількість вакцини буде дозволяти, то у подальшому будуть залучати школи (після завершення навчання та проведення ЗНО) в різних районах міської територіальної громади. 

Зазначимо, станом на 7 червня у Львові провакцинували близько 45 тисяч мешканців. Перший центр розгорнули на базі "Арени Львів".  

Читайте також: Ажіотаж біля Центру масової вакцинації на "Арені Львів", - ФОТОФАКТ