«Онур» не робитиме велодоріжки у Львові

Львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» 3 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Дорожні технології» КС на влаштування велосипедних доріжок за 2,65 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Доріжки робитимуть на вул. В.Липинського – від проспекту В.Чорновола до вулиці Б.Хмельницького, довжина вулиці 2,5 км.

До кінця року тут мають викорчувати кущі й дерева, розібрати тротуари, самі доріжки заллють асфальтобетоном, а спільну вело-пішохідну зону вимостять кольоровою плиткою. Від тротуару та проїжджої частини велосипедні доріжки відділять пониженим бортовим каменем.

Роботи фінансують коштом фондів соціального страхування. Пишуть Наші гроші.

Фірму «Дорожні технології» заснував екс-депутат Львівської міськради від «Пори» Петро Соболь (2006-2010 рр). Статутний фонд фірми складає 10 тис грн. Директором фірми є Олександр Гаман, котрий працював у Соболя депутатським помічником.

Згідно з даними «Вісника державних закупівель», окрім цього тендеру фірма поки виграла тільки поточний ремонт доріг у Шевченківському районі Львова за 284 тис грн.

Єдиним конкурентом фірми на цьому конкурсі була відома будівельна компанія ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешинл», яка програла з різницею в 268 тис грн., або 9%.