На одній із дільниць Львівщини вибуло два кандидати

02 квітня було внесення зміни до виборчого бюлетеня для голосування на проміжних виборах до Львівської обласної ради 07 квітня 2013 року в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 58

Як вдалось зясувати, основна причина-це зняття з виборчих перегонів двох кандидатів та скасування рішення про реєстрацію кандидатів у депутати Барнацького Павла Степановича та Бабія Григорія Ярославовича в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 58.

Згідно інформації Львівської обласної ТВК зараз неможливо здійснити передрукування виборчих бюлетенів з проміжних виборів депутатів , тому до виборчих бюлетенів з

для голосування у відповідному одномандатному мажоритарному виборчому окрузі проставлено штамп «Вибув» на відомостях щодо кандидатів у депутати Барнацького Павла Степановича та Бабія Григорія.

«Копію цієї постанови надіслати Яворівської районної виборчої комісії для негайної

її передачі дільничним виборчим комісіям одномандатного мажоритарного виборчого округу № 58.» - кажуть у ТВК

Контролювати проміжні вибори можуть і громадяни. У неділю, 7 квітня, з 8.00 до 22.00 у Львівській обласній раді діятиме «гаряча» телефонна лінія з проблемних питань під час проведення проміжних виборів депутатів до Львівської обласної ради.

  Номер «гарячої» телефонної лінії: 2-999-806.