Молодь Львова організовує флеш-моб в честь приїзду мощей святого Боско

 6 квітня о 15:00 на площі Ринок відбудеться флеш-моб з нагоди приїзду мощей святого до Львова.

У суботу, 6 квітня, згромадження отців салезіян, сестер салезіянок та вся салезіянська молодь зустрічатиме мощі свого святого покровителя отця Івана Боско. Його мощі перебуватимуть у Львові з 6 по 9 квітня. В цей час на рівні Львівської Архиєпархії УГКЦ відбуватимуться різні зустрічі, конференції та молитовні чування.

Один з виявів своєї пошани і любові вирішила зробити молодь, яка виховує дітей разом з отцями та сестрами та наслідує харизму Великого педагога Боско. Відтак, 6 квітня о 15:00 на площі Ринок відбудеться флеш-моб з нагоди приїзду мощей святого до Львова.

«Молодь перебуватиме на території від Діани до Нептуна. Коли на Ратуші битиме годинник, всі почнуть вишиковуватися у знак салезіянського згромадження, який можна буде повноцінно побачити чи сфотографувати з вежі. Цей знак символізує святого та двох хлопців, яких він обіймає. Тим самим вони утворюють силует будинку, який завдяки отцю Боско знайшли багато безпритульних хлопців», - розповіли організатори флеш-мобу.

Довідка

Салезіяни – монаше згромадження, засноване отцем Іваном Боско у 1873 році та назване на честь святого Франциска Сальського.

Мощі – тіла святих Церкви, які після смерті залишаються нетлінними, тобто не проявляють ознак розкладу.