Андрій Садовий вдруге отримав позитивний тест на коронавірус: коли відбудеться сесія ЛМР

16 грудня мер Львова Андрій Садовий отримав результати повторного тесту на наявність COVID-19. Тестування виявилося позитивним, через це міський голова планує перенести сесію Львівської міськради на 23 грудня. 

Як повідомив на своїй сторінці у фейсбук Андрій Садовий, його самопочуття покращується, але коронавірус продовжує розвиватися. Натомість лікарі розповідають, що вже наступного тижня самоізоляція мера Львова може скінчитися.  

Через хворобу Андрія Садового сесію ЛМР планували перенести на 18 грудня, однак через нові результати тестування вона ймовірно відбудеться 23 грудня.

"Питання, які стоять перед нами, важливі для нормального функціонування міста. Нам потрібно обрати секретаря ради, та голів комісій. Щодо бюджету. Вже зараз проводимо консультації з представниками усіх фракцій. Зробимо все можливе, щоб бюджет Львова на наступний рік прийняти вчасно", - наголосив мер міста. 

Нагадаємо, що станом на ранок 17 грудня на Львівщині лабораторно підтвердили 55 291 випадків інфікування коронавірусом. З них 1591 смертей хворих та 40 179 пацієнтів одужало. За минулу добу у лабораторних центрах провели 1 305 ПЛР-тестів та виявили 458 нових хворих (301 львів'янин).

Читайте також: Зимові свята у Львові: які події відбудуться на Різдво та Новий рік