«Щасливий квиток» подарує львів’янам ЛКП «Львівелектротранс»

Сьогодні у ЛКП «Львівелектротранс» стартувала акція «Щасливий квиток».  З 1 до 25 квітня усі пасажири, які зберуть 50 квитків можуть  взяти участь у цій акції.

Як повідомили у  ЛКП«Львівелектротранс»в акції можуть взяти участь усі охочі, які користуються міським електротранспортом, окрім працівників електротранспортного підприємства та  їхніх близьких родичів.

Для участі в акції необхідно впродовж  періоду її проведення зібрати 50 загальних квитків або 50 пільгових квитків на проїзд в електротранспорті міста та відправити їх поштою або принести  особисто за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 2  (відділ зборів, 1-ший поверх), зробивши позначку на конверті Акція «Щасливий  квиток». 3. На конверті слід вказати своє ім’я, домашню адресу та номер телефону.

Квитки мають бути закомпостовані і в належному стані, брудні, подерті, заклеєні квитки прийматись не будуть.

Переможці отримають три місячні картки на проїзд в електротранспорті загального користування та три місячні картки на проїзд в електротранспорті пільгового користування.

Визначення переможців проводитиметься 26 квітня 2013 року о 12.00 год. в присутності учасників акції за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 185 (вагонно-ремонтні майстерні).

Нагадаємо, щодня електротранспорт Львова обслуговує близько 200 тис. пасажирів на 9–ти трамвайних і 10–ти тролейбусних маршрутах. 9 трамваїв оснащено бездротовим Інтернетом Wi-Fi.